Om WPGuider.se

Om du nu har bestämt dig för att skaffa en blogg eller hemsida, vore det inte då härligt att få äga allt innehåll på sidan och göra dem konfigureringar och designändringar som du vill?

Klart det vore nice!

Det är därför WordPress existerar, för att du ska kunna göra just det. WP Guider är en hemsida fullproppad med guider, information, tips & tricks, inspiration och mycket mer för dig som har en blogg eller hemsida, eller är redo att skapa din första!

Visst finns det guider på engelska men personligen tycker jag dem ofta förväntar sig att man kan vissa saker och det är inte alltid översättningen blir helt hundra om man inte kör sin hemsida på engelska.

WP Guider är din vän i nöden
WP Guider är där för att hålla dig i handen och hjälpa dig över tröskeln
WP Guider är där när DU har tid

Vare sig det handlar om att sätta upp en hel hemsida från början eller om du undrar vad den här Gravatar är för något som du tydligen måste ha för att visa din profilbild…

Själv heter jag Christoffer, jobbar som systemadministratör på dagarna och skriver om WordPress på kvällarna. Jag har byggt hemsidor i WordPress sedan 2015 och har idag 7 hemsidor som jag driver och hanterar, alla med WordPress såklart.

Det jag gillar mest med WordPress är att det är ens egen tillgång. WP Guider och allt du ser på sidan är mitt. Hade jag haft hemsidan hos en leverantör som Wix, Squarespace, blogg.se eller liknande, så hade innehållet tillhört dem.

Glöm nu inte att kolla in några av mina populäraste artiklar här på WP Guider så hörs vi i kommentarsfältet!

”Friheten att göra vad man vill med det man själv har skapat, det är WordPress det!”

Christoffer, ägare wpguider.se
Scroll to Top

Den här hemsidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på sidan.

Läs mer om cookies i vår integritetspolicy.